· 

Jauhelihapullat Airfryer

Lisukkeena tein murskattuja perunoita ja näistä oma ohje kasvisruokaohjeissa.
Ikean puolukkahilloa kruunasi vielä kaiken.
Sekoita kulhossa keskenään:
700 g nautajauhelihaa, 1 silputtu sipuli, 2 kananmunaa, 2 rkl silputtua tuoretta persiljaa, 5 rkl korppujauhoja, 1 tl rouhittua mustapippuria ja valkopippuria, reilu tl suolaa ja loraus soijaa. Lisäksi silppusin mukaan hieman tuoretta minttua ja valkoruohosipulia.
Muotoile seoksesta pullia ja paista ne Airfryer-korissa kahdessa erässä. Paistoaika voi poiketa Airfryer-mallista.
Itselläni on Philips Airfryer XXL ja tässä paistoaika 200 astetta ja 10 min. Paistoaika tietysti riippuu myös että minkä kokoisia pullat ovat. Voit tarkistaa asian tekemällä viillon pullaan ja katsomalla että onko pulla keskeltä kypsä.
Näistä tuli kyllä herkullisia. 

Write a comment

Comments: 0