· 

Pinaattilasagne

Hienonna 1 sipuli ja 3 valkosipulinkynttä. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää 400 g pakaste lehtipinaattia. Kuumenna seosta välillä sekoittaen, kunnes pinaatti on pehmennyt. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä pois levyltä ja murenna joukkoon 400 g fetajuustoa.
Juustokastike: sulata 50 g rasvaa kattilassa ja sekoita joukkoon 1 dl vehnäjauhoja. Kaada joukkoon 1 litra maitoa kahdessa erässä. Sekoita koko ajan ja keitä 2 minuuttia. Lisää mustapippuri ja 2 dl emmental-mozzarellajuustoraastetta.
Voitele lasagnevuode. Kaada vuoan pohjalle hieman pinaattiseosta ja levitä päälle lasagnelevyt. Kaada levyjen päälle pinaattiseosta ja juustokastiketta. Täytä näin kaksi seuraavaa kerrosta. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokastiketta ja pinnalle juustoraastetta.
Paista pinaattilasagne 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä n. 10 minuuttia ennen tarjoilua.